Uutiset

Wasa Starsin uutiset, tiedotteet ja haastattelut.

Hevostoiminta Laukki tarjoaa lapsille ja nuorille iloa

Hevostoiminta Laukki tarjoaa lapsille ja nuorille iloa Kuvassa Mira Huhta ja tonttuponi Mörkö Hevostoiminta Laukista

Hevostoiminta Laukki on päättänyt lahjoittaa joulukorttirahat Wasa Starsin kautta hyväntekeväisyyteen. Hevostoiminta Laukki tarjoaa sosiaalipedagogista hevostoimintaa kaiken ikäisille Vaasan seudulla. 

– Wasa Stars valikoitui lahjoituskohteeksi, koska se tukee hyvin monen ikäisiä lapsia ja nuoria toteuttamaan haaveitaan urheilulajista riippumatta. Myös Hevostoiminta Laukin toiminnan tavoitteena on tuottaa lapsille ja nuorille iloa, onnistumisen kokemuksia ja uusia taitoja, joten Wasa Stars tuntui sopivalta kohteelta, sanoo Hevostoiminta Laukin yrittäjä Mira Huhta. Huhta on sosionomi, sosiaalipedagoginen hevostoimintaohjaaja ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. 

Yhtenä tärkeimmistä työtehtävistään hänellä on auttaa asiakkaita löytämään omat vahvuutensa ja rohkeutta niiden hyödyntämiseen. Hevostoiminta Laukin tiimiin kuuluu Huhdan lisäksi kaksi työntekijää sekä 15 nelijalkaista työkaveria. 

– Tarjoamme ensi vuonna tuttuun tapaan sosiaalisen kuntoutuksen palveluita lapsille ja nuorille. Ja kunhan koronatilanne sallii, meillä on mahdollista viettää myös ikimuistoisia tykytapahtumia, Huhta vinkkaa. 

Lue lisää Hevostoiminta Laukin toiminnasta täältä

Wasa Stars 2020 - kiitos!
Fysiokipinän joulukorttirahat Wasa Starsille

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.wasastars.fi/

Ota yhteyttä

  • Toiminnanjohtaja: 
    Jaakko Jokela
  • Puhelin: 
    (0505559186)
  • Email: 
    jaakko.jokela@kivirock.fi
Image