Uutiset

Wasa Starsin uutiset, tiedotteet ja haastattelut.

LähiTapiola teki lahjoituksen Wasa Starsille

Lähitapiola teki lahjoituksen Wasa Starsille Jaakko Jokela (Wasa Stars, ) tj Pasi Haarala (Lähitapiola))

LähiTapiola on tehnyt 3 000 euron lahjoituksen Wasa Starsille, joka kohdistaa lahjoituksen paikallisten vähäosaisten nuorten urheilijoiden tukemiseen.

- Yhteiskuntavastuu on oleellinen osa yhtiömme arvopohjaa ja taloudellinen tuki on konkreettinen tapa toteuttaa sitä. Haluamme olla mukana paikallisessa yhteiskunnassa ja tukea sellaista toimintaa, joka on meille tärkeää meille kaikille, sanoo LähiTapiola Pohjanmaan tj Pasi Haarala.

Kyseessä on vuoden kolmas lahjoitus LähiTapiola Pohjanmaan käyttörahastosta. Aiemmin LähiTapiola on lahjoittanut 27 000 euroa pohjanmaalaisille meripelastusseuroille ja 20 000 euroa Punaiselle Ristille. 

- Kiitämme LähiTapiolaa luottamuksesta, että he näkevät Wasa Starsin vahvana ja luotettavana paikallisena toimijana, jonka kautta he pystyvät kanavoimaan tukea vähävaraisten nuorten urheilutoimintaan. LähiTapiolan lahjoitus on merkittävä apu toimannallemme ja sillä pystymme auttamaan monia innokkaita nuoria urheilijoita jatkamaan omaa rakasta harrastustaan, sanoo Wasa Stars ry:n toiminnanjohtaja Jaakko Jokela.
Miika Koivisto lahjoittaa kultabonukset junioreill...
Pasi Nevanperä: "Voittaminen on kivaa, mutta urhei...

Samanlaiset artikkelit

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.wasastars.fi/

Ota yhteyttä

  • Toiminnanjohtaja: 
    Jaakko Jokela
  • Puhelin: 
    (0505559186)
  • Email: 
    jaakko.jokela@kivirock.fi
Image