Uutiset

Wasa Starsin uutiset, tiedotteet ja haastattelut.

Mikko Manner: "Uskalla tavoitella omia unelmiasi"

Mikko Manner

Miksi liityit Wasa Starsin tukikummiksi?

Vaasalaisena monen eri juniorilajin harrastajana löysin ammattini jääkiekon parista. Nyt haluan antaa takaisin, että jokaisella tämän päivän lapsella ja nuorella olisi mahdollisuus harrastaa sekä tavoitella omia unelmiaan. Harrastaminen vaatii rahaa ja jos pystymme yhdessä tukea innokasta urheilijan alkua, niin sitä parempaa sijoitusta ei ole olemassa.

Mikä on paras muistosi lapsuuden tai nuoruuden urheilusta?

En osaa eritellä yhtä. Kaikki ovat omalla tavallaan erityisiä. Vaasan Mailan pikkupoikana koetut alueen pesäpalloleirit, Vaasan Kiiston upeat turnausmatkat sekä Vaasan Sportin -74 syntyneen ikäluokan taistelu Suomen parhaan joukkueen tittelistä. Sekä tietysti kaikki valmentajat ja muut joukkueen taustalla toimineet aikuiset, heille olen ikuisesti kiitollinen avusta ja opeista elämän tielle.

Mikä on urheilu-urasi mieleenpainuvin tapahtuma ja miksi?

Urheilu-uralla aikuisten jääkiekossa kolmen eri joukkueen kanssa saavutetut nousut sarjaporrasta ylemmäs. Valmennusuralla Suomen Mestaruudet sekä MM-kulta.

Mitä urheilu sinulle merkitsee?

Intohimo ja elämäntapa. Antanut ammatin lisäksi täydellisen kasvatuksen elämänpolulle. Opettanut ahkeruutta, epäonnistumisten voittamista sekä yhteenkuuluvuuden tunnetta muiden ihmisten kanssa.

Millaisen vinkin haluat antaa nuorille urheilijoille?

Jos sinulla on intohimoa jotain juttua kohtaan niin uskalla tavoitella omia unelmiasi. Ole kärsivällinen ja nauti jokaisesta hetkestä. Pidä hauskaa yhdessä muiden nuorten kanssa ja opettele elämän taitoja, muiden ihmisten auttamista, ryhmässä toimimista jne. Muista, että epäonnistumiset kuuluvat unelmien tavoitteluun ja sinun oma halusi ratkaisee, ei kenenkään muun ei edes omien vanhempien. Opi nauttimaan ahkerasta harjoittelusta, silloinkin kun jokaista lihasta särkee ja tuntuu, että mistään ei tuu mitään, sillä se on avain kehitykseen.

Maarit Vitikka: "Urheilu on mulle elämäntapa ja ka...
Wasa Starsin avustukset haettavissa

Samanlaiset artikkelit

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.wasastars.fi/

Ota yhteyttä

  • Toiminnanjohtaja: 
    Jaakko Jokela
  • Puhelin: 
    (0505559186)
  • Email: 
    jaakko.jokela@kivirock.fi
Image