Uutiset

Wasa Starsin uutiset, tiedotteet ja haastattelut.

Wasa Stars 2020 - kiitos!

Wasa Stars 2020 - kiitos!

Hyvät urheilun ystävät,

vuosi 2020 jää meille kaikille mieleen COVID-19-pandemiasta, mutta myös siitä, että se oli Wasa Stars ry:n ensimmäinen kokonainen toimintavuosi.

Wasa Stars -yhdistys perustettiin 2019 ajatuksena tukea vaasalaista urheilua ja vaasalaisia nuoria. Toiveenamme on ollut, että voimme osaltamme auttaa vaasalaisia kyvykkäitä nuoria harrastamaan rakastamaansa lajia, eikä yhdenkään lapsen taloudellinen tilanne estä häntä tulemasta tähdeksi lajissaan. Olemme toiminnassamme lajiriippumattomia ja otamme huomioon toiminnassamme tasapuolisuuden sekä tasa-arvoisuuden niin lajien kuin urheilijoiden suhteen.

Me kaikki teemme tätä arvokasta työtä rakkaudesta Vaasaan ja rakkaudesta urheiluun. On ollut äärimmäisen hieno nähdä kuinka suurella innokkuudella ihmiset ovat lähteneet mukaan toimintaan. Toiminnassamme on mukana noin 100 jäsentä, lähes 40 kummia sekä 10 toimihenkilöä, jotka kaikki tekevät työtä vapaaehtoisesti yhteisen tavoitteemme eteen. Yritysjäseniä meillä on lähes 30, joiden panos toiminnan ylläpitämisessä on ollut merkittävä – suuri kiitos kaikille teille.

Vuotta 2020 leimasi COVID-19-pandemia, mikä pakotti meitä muuttamaan vuosisuunnitelmiamme. Valitettavasti jouduimme perumaan kesälle ja talvelle suunnitellut yleisötapatumat. Aikaistimme avustusten hakua keväälle koska huomasimme taloudellisen tuen tarpeen kasvavan epävarmassa pandemian ensimmäisessä aallossa. Hakemuksia tuli todella paljon ja riippumaton toimikuntamme teki todella vaikeaa, mutta mahtavaa työtä seuloessaan niiden joukosta tämän kertaiset avustusten saajat. Mieleenpainuvinta tässä prosessissa on ollut huomata se suuri avun tarve, mikä urheilun tasapuolisen harrastamisen tukemiseksi alueella on. Wasa Stars myös kanavoi aineellisia ja rahallisia avustuksia yhteistyössä kumppaneiden ja kummien kanssa, sekä tuki vuonna 2020 kolmea huipulle tähtäävää nuorta potentiaalia. Kaikkiaan Wasa Stars:n tuki vuonna 2020 kosketti 50 nuorta tai nuorta aikuista. Tuettuja lajeja oli kaikkiaan 14 mukana niin yksilö- kuin joukkuelajeja.

Jokaisen vapaaehtoisjärjestön ydin koostuu sen jäsenistä ja heidän rakkaudestaan sekä intohimosta järjestön toimintaa kohtaan. Jokaisen panos on tärkeä. Jäsenmaksut ovat yksi tärkeimmistä varainkeruutavoistamme, joten kiitos kaikille teille mukanaolosta.

Yhteistyökumppaneidemme tuki on ollut merkittävää vuonna 2020 ja on ollut ilahduttavaa nähdä kuinka suurella sydämellä toimivat kumppanimme ovat reagoineet pandemian aiheuttamaan tilanteeseen. Monet tahot ovat kasvattaneet avustuksiaan esimerkiksi ohjaamalla kesäjuhla- tai joululahjavaransa meidän kauttamme vaasalaisten nuorten hyväksi. Kiitos luottamuksesta kaikille yritys- ja yhdistystukijoillemme tekemästänne työstä vaasalaisten lasten ja nuorten urheilun hyväksi.

Mukana Wasa Starsin toiminnassa on lähes 40 kummia, jotka edustavat toimintaamme jokainen omalla nimellään ja maineellaan. Haluan esittää mitä nöyrimmät kiitokset meidän kummeillemme siitä uskosta, jota olette osoittaneet toimintaamme kohtaan. Ilman kummejamme emme olisi tässä, ja ilman heitä matkamme uskottavaksi yhdistykseksi olisi paljon pidempi.

Vuosi 2021 tulee olemaan yhdistyksemme toinen täysi toiminnan vuosi. Tavoitteenamme on järjestää kaksi tapahtumaa sekä jatkaa tukeamme nuorison hyväksi, tietenkin pandemiatilanne huomioiden. Rakennamme toimintaamme maltilla, mutta erittäin määrätietoisin askelin. Johtotähtenämme on visio siitä, että yhdistys on tullut Vaasaan jäädäkseen, ja että toiminta kantaa vuosikymmenten yli tukien vaasalaista urheilua. Toimintamme on edelleen rakennusvaiheessa ja uusia innokkaita ihmisiä otetaan innolla mukaan.

Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta

Hallituksen puolesta,
Vesa Hakkarainen
Puheenjohtaja
Wasa Stars ry 

Nestori Mannila tähtää olympialaisiin
Hevostoiminta Laukki tarjoaa lapsille ja nuorille ...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.wasastars.fi/

Ota yhteyttä

  • Toiminnanjohtaja: 
    Jaakko Jokela
  • Puhelin: 
    (0505559186)
  • Email: 
    jaakko.jokela@kivirock.fi
Image