Uutiset

Wasa Starsin uutiset, tiedotteet ja haastattelut.

Wasa Stars teki lahjoituksen Vähänkyrön Viestille

Wasa Stars teki lahjoituksen Vähänkyrön Viestille Vähänkyrön Viestin yleisurheilijat voittivat Hervannassa seuracupin pronssia muutama vuosi sitten.

Wasa Stars on tehnyt 500 euron lahjoituksen Vähänkyrön Viestille.

- Vähänkyrön Viestillä on runsaasti tarjolla matalan kynnyksen harrasteryhmiä lähellä nuorten kotia. Moni osaava nuori tai perhe tarvitsee kuitenkin kannustusta ja tukea, jotta nuori pystyy harrastamaan, osallistumaan kilpailuihin tai lajien leireille, sanoo seuran puheenjohtaja Terhi Ontto-Panula.

Vähänkyrön Viestillä on noin 600 jäsentä ja kahdeksan jaostoa: ammunta, ampumahiihto, hiihto, jalkapallo, lentopallo, paini- ja voimailu, pesäpallo, suunnistus ja yleisurheilu.

- Viesti tekee pitkäjänteistä aktiivista työtä nuorten urheilijoiden tavoitteiden saavuttamisen puolesta. Juniorityömme näkyy tällä hetkellä muun muassa yleisurheilussa SM-mitaleina ja pesiksessä miesten ykköspesisjoukkueessa. Käytämme lahjoituksen tukea tarvitsevien nuorten urheilijoiden kilpailumaksuihin, kausimaksuihin ja lajileiriin vuoden 2021 aikana, Ontto-Panula kertoo.

Vähänkyrön Viesti on vireä, aktiivinen ja monipuolinen 82-vuotias seura. Kyrölän kenttä (yleisurheilukenttä ja pesiskenttä) on kotipesä sekä pesäpalloilijoille ja yleisurheilijoille.


- Urheilumahdollisuudet lähellä nuorten kotia on tärkeää. Silloin harkkoihin on helppo osallistua ja polkaista vaikka pyörällä näppärästi pelipaikalle, Ontto-Panula toteaa. 

Pullokuiteista apua nuorille vaasalaisille urheili...
Essi Melenderillä oli jo paikka kisakoneeseen, mut...

Samanlaiset artikkelit

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.wasastars.fi/

Ota yhteyttä

  • Toiminnanjohtaja: 
    Jaakko Jokela
  • Puhelin: 
    (0505559186)
  • Email: 
    jaakko.jokela@kivirock.fi
Image