Uutiset

Wasa Starsin uutiset, tiedotteet ja haastattelut.

Miika Koivisto lahjoittaa kultabonukset junioreille

Miika Koivisto Kuva: Tomi Hänninen

Jääkiekkoilija Miika Koivisto on päättänyt lahjoittaa kevään 2019 jääkiekon maailmamestaruusbonuksista 1 500 euroa hyväntekeväisyyteen. Koivisto lahjoittaa summan Wasa Starsille, joka kanavoi sen eteenpäin nuorille urheilijoille.

– Urheilu on antanut minulle paljon, joten halusin konkreettisesti auttaa, jotta myös mahdollisimman monella olisi mahdollisuus nauttia ja oppia urheilusta, Koivisto sanoo.

Koiviston toiveesta lahjoitus kohdistetaan joukkueurheiluun ja lajeiksi valikoituivat jääkiekko, jalkapallo sekä salibandy. Jääkiekkolahjoitus kohdistetaan Vaasan Sportin Junioreille, salibandyn osuus SB Vaasalle ja jalkapallossa tukisummat menevät Vaasan Palloseuran, Vasa IFK:n ja FC Kiiston junioripelaajille. Lahjoitus kohdistuu yhdeksälle nuorelle urheilijalle, joiden joukossa on niin tyttöjä kuin poikia.

Hyvä roolimalli nuorille

Wasa Stars tukee paikallisia nuoria urheilijoita, joilla on halua sekä intoa kehittyä omassa lajissaan. Wasa Starsin lahjoitukset kohdistuvat nuorille, joilla on rahallisia vaikeuksia selvitä oman harrastuksensa kustannuksista sekä nuorille urheilijoille, jotka pyrkivät omassa lajissaan kansainväliselle huipulle.

– Miika on ollut Wasa Starsin tukikummina alusta asti ja oli mahtava uutinen, että hän päätti lahjoittaa bonuksistaan ison summan hyväntekeväisyyteen. Miika on mahtava roolimalli nuorille urheilijoille ja hänellä on todella suuri sydän, jonka myös tämä lahjoitus osoittaa, sanoo Wasa Starsin toiminnanjohtaja Jaakko Jokela.

Koivisto oli mukana jääkiekon MM-kultaa 2019 voittaneessa Leijona-joukkueessa. Koko kiekkomaailman yllättänyt joukkue lytättiin ennakkoarvioinneissa maanrakoon.

– Tiesimme, ettei meidän yksilötaitomme ole turnauksen parasta. Ainoa mahdollisuus menestykseen oli se, että pystyimme saamaan ketjukaverin aina hänelle edulliseen tilanteeseen miettimättä minkä hyödyn siitä henkilökohtaisesti saa. Ehkä tulevaisuudessa valtakunnan mediat antavat ensin mahdollisuuden osoittaa taso kentällä, eivätkä teilaa huonoiksi ennen ensimmäistäkään ottelua, Koivisto sivaltaa.

Ladies´ Circle lahjoitti joulurahat Wasa Starsille
LähiTapiola teki lahjoituksen Wasa Starsille

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.wasastars.fi/

Ota yhteyttä

  • Toiminnanjohtaja: 
    Jaakko Jokela
  • Puhelin: 
    (0505559186)
  • Email: 
    jaakko.jokela@kivirock.fi
Image